Sponsorpakketten

Al ruim 65 jaar organiseert de Junior Kamer Zaanstreek jaarlijks geweldige evenementen in de Zaanstreek! Wellicht kent u ons van de Zaanse Zwem Challenge of Te land, ter zee en in de lucht?

Al deze evenementen hebben één ding gemeen; geld inzamelen voor het goede doel. Enkele voorbeelden zijn: een speeltuin in het Zaans Medisch Centrum, een bijdrage aan Manege De Blijde Ruiters, een educatieve klimtoren voor de Poelboerderij, een financiële bijdrage aan De Voedselbank, een financiële bijdrage aan de helden van Duchenne en Stichting Doe een Wens.

Zonder sponsoren zou dit niet mogelijk zijn! Zowel sponsoren, deelnemers aan onze evenementen en de Junior Kamer Zaanstreek zelf zorgen voor een donatie aan één of meerdere goede doelen. Ook u kunt deel uitmaken van dit mooie initatief. Samen zorgen we dit jaar voor een zo hoog mogelijke donatie aan Stichting Jarige Job.

Altijd al eens door de straten van Zaandam willen racen? Hieronder vindt u alle mogelijkheden om als team mee te racen. Wilt u ons evenement en zo Stichting Jarige Job sponsoren? Ook hierin bieden wij verschillende mogelijkheden. Wilt u meer toelichting? Neem dan gerust contact met ons op!

Deelnemerspakketten

Sponsorpakketten

Meeracen?! of Benieuwd naar de sponsormogelijkheden?

 

Vul onderstaand formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.